Comfort

Het verhogen van het comfort in uw auto, bus of kampeerwagen verbeterd niet alleen het rijdplezier, maar kan  juist ook nog eens functioneel zijn.  Denk bijvoorbeeld aan een achteruitrijcamera die schade rijden voorkomt. Of het blinderen van uw ruiten om UV straling tegen te gaan met name als u veel in de auto zit. 

Wij hebben diverse mogelijkheden om het comfort in uw voertuig te verbeteren. Elk van onderstaande mogelijkheden  kunnen wij toepassen op elk merk en model.

Heeft u speciale wensen?  Neem ook dan zeker contact met ons op. Door onze jaren lange ervaring hebben we voor elke wens een passende oplossing!

Camera systemen

Voor elk voertuig een passend camera systeem? Car Audio Zeeland heeft altijd een oplossing en professioneel gemonteerd. Zowel voor een achteruitrij camera en voorzijde

Parkeersensoren

Wij monteren op elk voertuig parkeersensoren voor en achter. Indien gewenst kunnen wij deze ook van elke kleur voorzien. Hierdoor zal het één geheel worden met uw voertuig.

Ramen blinderen

Uw ramen laten blinderen ziet er niet alleen mooi het heeft ook meerdere voordelen. Minder UV stralen, beperken van inkijk maar geeft ook extra bescherming bij een ongeluk.

Stoelverwarming

Helaas worden in Nederland voertuigen vaak niet gekocht met stoelverwarming terwijl dit wel heerlijk extra comfort geeft. Wij kunnen dit bijna voor elk merk en model achteraf leveren.