Trekhaak monteren

Wij zijn officieel inbouwstation voor Trekhaken.nu.
Trekhaken.nu is een samenwerkingsverband tussen bijna 70 inbouwstations in Nederlanden en onderdeel van United Carshops.

Trekhaken.nu verkoopt alleen Thule/Brink trekhaken en monteert via aangesloten gecertificeerde inbouwstations zoals Car Audio Zeeland. 

De kabelset van een trekhaak moet aangesloten worden op de auto elektronica, als dit niet goed gedaan wordt kunnen er erg dure componenten in uw auto kapot gaat.

De monteurs van Car Audio Zeeland zijn elektronica specialisten en hebben kennis van de complexe auto elektronica van uw auto en dat garandeert een probleemloze werking van uw Thule/Brink trekhaak.

Voor een eventuele latere service of garantie kunt u ook weer terecht bij ons.

Wij geven levenslange garantie op onze montage!!
U betaald achteraf en er zijn nooit bijkomende kosten.

 

 

Kwaliteit

Trekhaken.nu werkt samen met Thule/Brink . De Thule trekhaken zijn voertuig specifieke trekhaken. Dat wil zeggen dat deze trekhaken speciaal voor uw auto zijn ontwikkeld en getest op kwaliteit. Hiermee zorgt Thule/Brink ervoor dat bijvoorbeeld veiligheidsfuncties op uw auto optimaal ondersteund worden. Daarnaast zijn alle montagebedrijven getraind om de trekhaak voor een auto juist te installeren.

Het kwaliteitssysteem van deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend.

Maak online uw afspraak en KLIK hier