CAR STYLING EN TUNING

Styling
Car Audio Zeeland is dé specialist op het gebied van auto-tuning en car-design. Van spoilers, bumpers, uitlaten en velgen tot xenonverlichting, audio-tuning, sportsturen en sportstoelen. Als Autostyle dealer leveren wij ruim 50.000 artikelen om uw auto verfraaien of voor meer confort. Naast Autostyle en stylingsets zijn wij dealer van o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Tenzo Racing, H&R, Dynamik en QSP.

Tuning
U kunt nog zoveel vermogen hebben maar zonder het juiste onderstel heeft u hier weinig aan, wij zijn dealer van H&R en KW. Deze onderstellen zijn er in verschillende uitvoeringen met beste prijs kwaliteit/verhouding.

Verlagingsveren
Verlagingsveren maken zoals de naam al zegt u auto lager, dat zorgt voor een optisch sportievere look, tegelijk verbetert het ook de prestaties van uw auto. Door uw auto te verlagen ligt het zwaartepunt dus lager en optimaliseert het de wegligging. Dit vermindert bodyroll in de bochten en duiken van de neus bij bruusk remmen.

"Goede verlagingsveren kunnen het comfort behouden door hun progressieve werking"

Schroefsets
Wij verkopen schroefsets van KW en H&R, deze Duitse kwaliteitproducten onderscheiden zich van de goedkopere Chinese en Taiwanese producten door een beter rijcomfort en langere levensduur. Een schroefset kan uw auto harder geveerd maken maar dit hoeft niet. Voor de meeste auto’s hebben wij een onderstel welke in demping en hoogte aan te passen is. Op deze manier stellen wij de auto af op de wens van de klant.

Wij hebben ervaring met vrijwel elk automerk en -type en kunnen je adviseren wat wel en niet kan. Liever laten doen? Ook dat is uiteraard geen probleem! Car Audio Zeeland draait zijn hand niet om voor zowel het lichte als het zware werk !

Interieur

Tune, style en design je auto met onze enorme collectie artikelen! Groot aanbod aan pedalen, gordels, sportstoelen, sportsturen en sierlijsten. Ook veel houders leverbaar voor alle telefoons, smartphones, iPads, iPhones en navigatie! Naast Autostyle dealer, zijn wij ook dealer van o.a. Sparco, Samco en Tenzo. Topkwaliteit producten van de beste én creatiefste leveranciers.

Online kopen gaat snel en eenvoudig. U kunt gemakkelijk in onze webshop bekijken welke producten bij uw auto passen.