CARDETAILING

Wassen en poetsen wordt in de professionele wereld ook wel detailing genoemd.

Met de producten van SmartWaxChemical Guys en G-Techniq bieden wij u een lijn professionele producten voor een gegarandeerd, snel, effectief en langdurig resultaat. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en hebben ze een aangename geur.

Met de producten van SmartWax, Chemical Guys en G-Techniq bieden wij een lijn professionele producten aan die een goed resultaat leveren en gemakkelijk in het gebruik zijn. Bovendien  werken ze snel en effectief, daarnaast ruiken ze goed.

Ze zijn te gebruiken voor uw auto, motor, vrachtwagen, boot, caravan of camper.
Daarnaast zijn alle producten veilig te gebruiken en loopt u geen enkel risico op beschadiging.

Wij geven u graag passend antwoord op uw al vragen over deze producten en het in topconditie houden van uw voertuig.

Paint Repair Systems van Pro Team

Na jarenlang testen, onderzoeken en produceren zijn de door ons gebruikte systemen het beste alternatief voor het overspuiten van beschadigde delen. Bij de tests zijn diverse professionals gevraagd naar hun ervaringen en punten voor verbetering. Waar staan we nu: Het Paint Repair System van ProTeam geeft het beste, blijvende, resultaat geeft wat momenteel in de markt verkrijgbaar is.

Bewijs hier voor is dat het vooraanstaande Duitse keuringsinstituut TÜV zijn goedkeuring heeft gegeven voor de Gtechniq producten!

De systemen beschikken maar liefst over 70 kleuren voorgemengde autolak. Bij 95% van de reparaties wordt de juiste kleur meteen gevonden dankzij dit grote kleurenassortiment. Mocht er een bepaalde kleur niet bij zitten: wij kunnen elke kleur verwerken, ook RAL kleuren zijn geen probleem!