CARAUDIO

Bij Car Audio Zeeland bent u aan het juiste adres voor onder andere de inbouw van audio, carkits, navigatie systemen, parkeer sensoren en alarm systemen. Daarnaast maken wij er geen enkel probleem van dat u zelf producten aanlevert en deze door ons laat inbouwen.

Is een fabrieksproduct voor uw auto niet verkrijgbaar, dan maken wij dit zelf voor u. Onze ruime werkplaats biedt de mogelijkheid  om custom-made oplossingen te maken. Of het nu gaat om een subwooferkist, een upgrade van uw huidige audio systeem of een complete inbouw, bij CAZ kunt u altijd terecht, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Ons motto is dan ook ook, uw Auto, uw Beleving.

Clarion superstore

Car Audio Zeeland is de Clarion Super store van Zeeland. Wij hebben de meeste producten op voorraad en demo-klaar. De Japanse fabrikant Clarion is gespecialiseerd in navigatiesystemen en audiosystemen in de auto.

Kiest u voor een Clarion autoradio bij Car Audio Zeeland dan weet u zeker dat de kwaliteiten van dit japanse top product volledig tot zijn recht komen.

Autoradio's en Multimedia systemen

Car Audio Zeeland biedt u ruime keuze uit alle merken autoradio’s. In ons assortiment vindt u zowel1 din radio’s als 2 din multimedia producten, van eenvoudige basic tot de meest complete high-end versies.

Car Audio Zeeland is dé specialist op het gebied van techniek in de auto. Autoradio’s integreren dan ook moeiteloos diverse moderne en innovatieve opties zoals:

- Autoradio met WMA, MP3 en USB;
- Navigatiesysteem naar keuze;
- Auto radio met bluetooth en handsfree bellen;
- Aansluiting op een IPod.
- Volledige multimedia systemen met DVD etc

Luidsprekers en versterkers

Luidsprekers en versterkers zorgen uiteindelijk voor hét geluid in uw auto. In onze demo opstelling ervaart u zelf welk speakergeluid u het meest aanspreekt. Wij verkopen met name luidsprekers van Audison, Hertz en Gladen. Deze europese luidsprekers zorgen voor een mooie warme en gedetailleeerd klank.

CAZ ontvangt u graag voor een vrijblijvende demo van autoradio’s, multimedia en luidsprekers met advies op maat.

Inbouw en montage

Car Audio Zeeland heeft ruime ervaring in montage en installatie van al uw audiowensen, , ook voor een volledige wedstrijd auto. Het is niet voor niets dat wij zelf alsook klanten prijzen winnen in zowel Emma SPL als Sound Quality.